|
ICS 67.190 Říjen 2000
|
Čokoláda a čokoládové cukrovinky -Stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny |
|
Chocolate and chocolate confectionery - Determination of fat-free cocoa solids
Chocolat et chocolats sucreries - Détermination de la teneur en des particules solides du cacao sans graisse
Schokolade und Schokoladezuckerwaren - Bestimmung der fettfreien Kakaotrockenmasse
(c) Český normalizační institut, 2000 60030 |
Související předpisy
Zákon č.110/1997Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů
Vyhláška Ministerstva zemědělství č. 334/1997 Sb., kterou se provádí § 18 písm. a), d), j) a k) zákona č.110/1997Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, pro přírodní sladidla, med, nečokoládové cukrovinky, kakaový prášek a směsi kakaa s cukrem, čokoládu a čokoládové cukrovinky
Vypracování normy
Zpracovatel: Qualiment pobočka ČPS, J.Plachty 16, Praha 5, IČO 539252, Ing. Martin Kubík
Technická normalizační komise: TNK 116 Potraviny
Pracovník Českého normalizačního institutu: Ing. Gabriela Dufková
Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu tukuprosté kakaové sušiny v čokoládě a čokoládových výrobcích. Lze jí také použít pro kakao a směsi kakaa s cukrem. Metoda není vhodná pro výrobky obsahující kávu.